Алтернативна тераса: мода 2021!

Да имаш тераса е мечтата на мнозина, защото тези, които вече се ползват с тази привилегия, биха искали да създадат нещо алтернативно. От различни. Красивият сезон е открит преди време. Ето защо днешната колона ще се фокусира върху този летен елемент. Ще ви дадем правилния съвет да направите вашата тераса наистина алтернативна. И най-вече в съответствие с тенденциите, продиктувани за лято 2021! Да се измъкнем от анонимността и баналността. Очевидно, както винаги, ще посочим икономически, но ефективни алтернативи! Така че, ако сте готови, можем да започнем!

Тази година той беше открит от най-ярката цветова комбинация, която съществува. Това е роденото от комбинацията от Ultimate Grey - Pantone 17-5104 и Illuminating - Pantone 13-0647. Причина защо можем да кажем, че това е годината на фантазиите. Геометрия и сбогуване с монохром. Но кои модели и цветове да изберете, за да съчетаете мода, креативност и личен вкус? За да направите терасата наистина алтернативна, експертите препоръчват да се играе с цветовете на морето и земята. В зависимост от района, където се намира вашият дом или просто в зависимост от атмосферата, която искате да пресъздадете.

Полезен и изискан пример е да се използват, в допълнение към тъканите от тези цветове, леки природни елементи. Като бели гори, сиви камъчета и прозрачни стъклени декорации. По този начин балансът и свежестта са гарантирани!

Но това не е всичко. За да направите алтернативна тераса, визуалната мода е придружена от тази на звуците. Изборът на класически ловци на сънища, които генерират приятни звуци с вятъра, може да бъде добавена стойност към вашата тераса.

Ако сте любители на ориенталските традиции, можете също да поставите малък, икономичен, но наистина релаксиращ инструмент на терасата си. Тибетската камбана е най-добрата за създаване на дзен атмосфера. И има още! Не е нужно да знаете как да го играете! Просто го докоснете, за да можете да оцените неговия деликатен и релаксиращ звук!

Но модата през 2021 г. за алтернативна тераса не спира дотук! В допълнение към класическите терасовидни растения е важно да помислите и за по-целенасочени декорации. За да разберете кои са най-подходящите, трябва да зададете въпрос: как да използвам терасата? Ако искате да се възползвате от това пространство за обяд или вечеря с приятели, очевидно ще трябва да се съсредоточите върху декорации на маси, които могат да останат дори след като приключи мигът. Като вази в стил shabby chic или фенери (вечни!).
Или, за любителите на керамиката, можете да изберете някои прекрасни стенни плочи!

Накратко, модата никога не спира и никога като тази година представлява в най-добрия случай усещането за прераждане и светлина, което някой иска! И може би рестартирането чрез преустройство на терасата ви може да бъде най-доброто решение. За да може пълноценно да изпитате това лято! Ако сте любопитни да научите други новини, останете с нас! Винаги тук, винаги на Realigro! Новините за недвижимите имоти и всички сектори, свързани с тях, само на един клик разстояние!

Подобни публикации

Търсене в Realigro

 

    сметка Realigro

    Информационен бюлетин

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Предпочитания

      Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

      Задайте сега Да не се показва отново
    BB