САЩ: Сенатор Од иска нова мерна единица за предоставяне на защита на потребителит

САЩ: Сенатор Кристофър Од иска да реформира правилата, които управляват банките, чиито проблеми предизвика най-тежката финансова и икономическа криза, тъй като 1930.
"Почти седем милиона са загубили домовете си да възбрани през последните години, повече милиони са загубили своите пенсионни фондове или техните малкия бизнес в нашата страна" - каза той - "Американците са разочаровани и ядосани, както всички ние знаем. Те са загубили вяра в нашите пазари и те се чудят, ако някой се грижи за тях ".
За да се възстанови тази вяра, той предлага създаването на една единица, която може да регулира всички кредитиране и подобряване на защитата на потребителите. Законопроектът ще позволи американската централна банка да разгледа всяка банка холдингово дружество с повече от 50 милиарда долара в активи.
Това законодателство ще промени правилата на финансовата система и ще има голямо влияние върху Уолстрийт, но преди изправени пред това предизвикателство, има и друг тест за сенатор странно на сметката: дали ще получат подкрепата на републиканците.

Back Архив

  • Feed RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB